SEO SORGULA
Giriş Yap/Üye Ol
reklam

ESKİŞEHİR TEMİZLİK ŞİRKETLERİ

Seo Sağlık 26.Mar.2022 151 görüntülenme 0 yorum

slide 3

  Eskişehir Temizlik Şirketleri 

 Yaşam Alanınızın Merkezi Eskişehir Ev Temizliği

 Eskişehir ev temizliği içerisinde yardım alma talebiniz bulunursa her daim hizmetimizi gösteririz. Evinizin metrekaresine göre alabileceğiniz uygun fiyat karşısında evinizde temizlik havası eser. Müşteri memnuniyeti bizim asıl misyonumuzun olmasından kaynaklı ise farklı alanda çalışmaları görebilirsiniz. Güvenilir ve profesyonel ekibimiz ev içerisinde bulunan birçok alanda faaliyet gösterir. Evin kendi alanlarına özgü kullanılan kimyasal malzemeler sizi rahatsız edecek yapıda olmayıp inatçı kirlerin hepsi titizlikle çıkartılır.

 

 Eskişehir İş Yeri ve Ofis Temizliği

Çalışma alanınız içerisinde temizliği yapabilecek zaman bulamıyorsanız endişe etmeyin. En üst hizmet kalitesi ile sunduğumuz temizliği iş yerinizde yer etmesini sağlarız. Eskişehir ofis temizliği için gerekli malzemeleri elimizde bulundururuz. Masa, sandalye, parke, cam, kapı ve daha birçok unsur en ince ayrıntısıyla temizlenmiş şekilde size sunulur.

 İş yerinizin müşteri toplayan bir yer olması durumu var ise ekstra daha dikkatli olmanız gerekmektedir. Çünkü temiz olamayan bir yere müşteri gelmesi az olur gelse bile müşteri kaybına yol açabilir. Eskişehir mağaza temizliği hizmetimizden yararlanarak bu sayede dilediğiniz hijyenik ortama kavuşursunuz. Eğer ki daha büyük bir alanınız var ise Eskişehir avm temizliği de yaptırabilmeniz mümkündür.

 

 Eskişehir Temizlik Fiyatları:

 Standart ev temizliği üçret. 2021 yılı için:250 tl. bu üçret kişi başı fiyattır. Apartman merdiven temizlik üçteri kat sayısına,apartmanda yaşayan kişi sayısına göre degişmektedir. Genellikle ikinci plana atılan merdiven ya da apartman içleri sizin için önemli görülen alanlardan birisidir aslında. Sürekli olarak evinize ya da iş yerinize giderken kullandığınız bu alanların temizliği de zor olabilmektedir. Bu yüzden zorluğu yaşamanıza gerek kalamadan biz size Eskişehir apartman temizliği ile Eskişehir merdiven temizliği hizmetimizi sunarız. Bu sayede uygun fiyat aralıklarında hijyenik ortam tüm çevrenizde oluşmuş olur.

Yorumlar
Bu yazıya yorum yapan ilk kişi sen ol.