SEO SORGULA
Giriş Yap/Üye Ol
reklam

Getir Çalışma Saatleri

Seo Teknoloji 20.Eki.2021 261 görüntülenme 0 yorum

Screenshot 1

Getir Uygulaması Nedir?

Getir uygulaması pandemi sürecinden insanların sürekli olarak ev veya iş yerlerinde olmasından ötürü evlere market hizmeti sunan bir online satış ve 20 dakika gibi kısa süre içerisinde teslimat yapan online market uygulamasıdır.

Getir Pandemi Öncesi Çalışma Saatleri

Getir uygulaması pandemi süreci öncesi de hayatımızda vardı. Bu hizmeti insanlar sürekli kullanmaktaydı. Fakat pandemi sürecinin hayatımıza girmesi ile birlikte getir uygulaması çok popülerlik kazanmıştır. Bu popülerliğin arkasında duran getir çalışma hizmetini hiç bir zaman bozmadan kaliteli bir şekilde sürekli aktif hizmet vermektedir. Getir uygulaması pandemi süreci öncesi 7/24 olarak çalışma sürdürüyordu.

Getir Çalışma Saatleri

Getir çalışma saatleri sürekli değişkenlik gösteren esnek bir saate sahip değildir ve sadece stabil olarak normal yerel bir market gibi kurumsal çalışmaktadır. İşte getir çalışma saatleri;

  • Haftanın 7 günü Getir market 08:00 – 24:00 arası hizmet vermektedir.
  • Getir Yemek haftanın 7 günü 07:00 – 24:00 arasında hizmet vermektedi.

Getir Kaçta Kapatıyor veya Kaça Kadar Açık?

Getir uygulaması her markette olduğu gibi belirli saatler arasında çalışmaktadır. Getir uygulamasının diğer marketlere göre farkı bulunmaktadır. Getir uygulamasını yerel marketlerden ayıran özellikler;

  • Online ürün seçebilme sepete atabilme.
  • Online ödeme.
  • Kuryelerin getirmesi
  • Temazsız alışveriş.

Bu özellikler dolayısı ile bir çok kullanıcıyı uygulamaya çok kısa bir süre içerisinde çekmiştir. Getir yemek ve getir market 24:00 itibari ile sipariş almamaktadır.

Yorumlar
Bu yazıya yorum yapan ilk kişi sen ol.