SEO SORGULA
Giriş Yap/Üye Ol
reklam

Google Adwords ile SEO

Seo SEO 04.Eyl.2021 117 görüntülenme 0 yorum

seo adwords

Dört yaşında kızıl saçlı bir çocuk olan yaşlı teyze, bir aile toplantısı sırasında "Peki neyi daha çok seviyorsun - baba mı anne mi?" diye soruyor.

Çocuk tabii ki ortalığı karıştırmaya başlar, o anormal teyzeden kaçar ve bir perdenin arkasına saklanır. Teyze neşeyle döner ve dördüncü kuzeninin karısının eşarbını tartışmak için döner. Çocuk bu soruyu sonsuza kadar hatırlayacak ve her büyüdüğünde, ona bu yolu seçmesini söylemenin ne kadar iğrenç ve yanlış olduğunu düşündüğü anda büyüyecektir.

adwords ile seo

Peki, hangisini seveceğinizi seçmek mümkün mü - baba mı yoksa anne mi? Kardeşim ve ben bunu hiç dinlemediğimiz iyi oldu, bu yüzden küçüklerle hep alay edildi.

Bu halası, bir yetişkin olarak asla Noel kartları göndermeyecek ve asla misafirlerine gitmeyecek. Büyüyecek ve bir internet pazarlamacısı olacak, belki de Google Adwords ve SEO ile kendi küçük işini kuracak, kendisi için sessizce çalışacak ve güçlükleri görmeden önce…

Müşteri, "Benim için hangisi daha iyi - SEO mu yoksa AdWords mi?" diye sorar. Ajans adamı başını tutar ve acıyarak iç çeker. Intyse, çaresizce o zavallı kafayı masaya vuruyor ve soruyu soracak başka müşterinin olmayacağı bir zamanın hayalini kuruyor. niye ya?

Çünkü çoğu web sitesi ABU'lara ihtiyaç duyar - hem SEO hem de ücretli arama motoru reklamcılığı. Bu araçların her ikisi de site tarafından sunulan ürünleri aktif olarak arayan değerli ziyaretçileri siteye çekmeye yardımcı olur (“Param var ve ilk önce kafası karışan birine vereceğim!&rdquowink smileyBu önlemlerin her ikisi de eşit derecede önemlidir, aynı amaca sahiptir, ancak vahşice farklıdır. SEO'nun bir web sitesinin arama motorları için optimize edilmesi olduğunu hatırlatacağım, böylece müşteriler o siteyi DOĞAL sonuçlardaki önemli sorgulara dayanarak bulabilirler. AdWords - Reklamverenin her tıklama için ödeme yaptığı, alakalı sorgular için Google arama sonuçlarındaki reklamlar.

Her biri hakkında birkaç şey:

  • Atalet
    Sorun çıktı, bir AdWords arama kampanyası 5 dakika içinde hazır ve çalışır durumda olabilir. İsim verirsiniz, birkaç anahtar kelime atarsınız, bunun gibi küçük bir reklam yaratırsınız - her şey, reklamlarınız ilk sıralarda görünür. Tüm yıl aralığını beş günde sattınız ve kalan 362 gün tatil yapabildiniz mi? Kampanyayı durdur ve sakince burnunu kaşı.
    ile SEO- çok hızlı değil. SEO, onu yerinden çıkarmak için çok çaba, ustalık ve zaman gerektiren devasa bir tren gibidir: somut sonuçlar hissetmeye başlamanız günler ila aylar alır. Ama zaten içeri girdiğinizde, o iyiliği durdurun: trafik uzun, büyük ve özgürce akıyor! Ama yine değişikliklere ihtiyacımız var mı? Stokit, canım, yaptığın değişikliklerle sıranın sonuna kadar, bir göz atacağız, dizine ekleyeceğiz ve ardından bu Google sonuçlarında sana nerede yardımcı olabileceğimizi bulacağız. Haftalık bir kampanya yürütmek için SEO ile nasıl oynayacağınızı hayal etmeye çalışın. Öldüğünü düşünmeden önce cevap vereceğim: Olmaz.
  • Görünürlük
    Adwords reklamları genellikle Google sonuçlarının en üstünde görünür. "Şimdi satın al", "sadece bugün - %20 indirim", "promosyon" gibi her türlü ilgi çekici yeri listeliyorlar. Doğal arkasında sonuçları
    kendilerine çok daha statik, daha az esnek, ama biraz anlayışlı tüketici bu sonuçlar gerçek, ödenen değildir çünkü onlar * * daha güvenilir olması gerektiğini bilir. Yani bir web sitesi organik sonuçlarda ilk sıradaysa bunu hak ediyor.

  • AdWords tıklamalarının maliyeti ödenir. Reklama izin verildiğinde, ziyaretçilerin %80'i siteye varır varmaz siteyi terk etse bile, her ziyaretçinin siteye maliyeti (bu durumda, hangi anahtar kelimelerle reklam yaptığınıza bakın!). Rekabete, sitenin kalitesine ve bir sürü başka şeye bağlı olarak, her ziyaretçi için çok sağlam meblağlar da ödeyebilirsiniz.
    SEO ücretsiz sonuçlarla çalışır. SEO hizmetlerine yaptığınız yatırım, daha sonra sitede iyi davranan harika ziyaretçilere dönüşür. Ve ne kadar çok olursa, o kadar çok sevinirler, çünkü bu SEO'ya yapılan yatırımın karşılığını verir. Madalyonun diğer yüzü kaliteli SEO hizmetleridir.maliyeti oh ne kadar ucuz. Ve ucuz satın alırsanız, dilencilerin yaptığı tüm hataları düzeltmek için daha da pahalı satın almanız gerekecek ve en iyi ihtimalle burada. Hepsinden kötüsü - tüm siteyi sıfırdan değiştirmek ve sıfırdan başlamak zorunda kalacaksınız.
  • Şüpheli konular
    AdWords aracılığıyla hiçbir şeyin reklamını yapmıyorum. Sonuçta, ilaç, silah ticareti yapan işletmeler var.insan ticareti, havai fişek, ilaçlar, alkol vb. Reklamını yapamayacağınız şeylerin daha spesifik bir listesi için resmi AdWords yardım makalesine bakın .
    SEO , Dzūkija ormanlarında bir samagon fabrikanız olsa ve bir nedenden dolayı bunu göstermek isteseniz bile, reklamı yapılmayan işleri doğal sonuçların doruklarına yükseltmenize izin verecektir: 

    Burada bulamayacağınız şey, hem AdWords hem de doğal sonuçlar açısından gayet başarılı <img src=" />

    Burada bulamayacağınız şey, hem AdWords hem de doğal sonuçlar açısından gayet başarılı smile smiley

  • Google
    AdWords'ün üstünde ,
     reklamların yalnızca Google aramada yayınlandığı bilinmektedir. Google arama motorunu kullanan o gizemli Google Ortak Sitelerini hâlâ sayabiliriz. Bu, reklamlarınızın pratikte YALNIZCA Google'da görüneceği anlamına gelir.
    Google en popüler, en iyi, en güzel arama motorudur, ancak tek değildir. Tamam, pratikte Litvanya'daki tek kişi o, ama burnumuzu sokarsak, başkaları da olacak. Burada Rusya'da Yandex yarı baskın, ABD'nin bile birkaç seçeneği var. Web sitesi SEO ile çalışarak , sadece Google'da değil, diğer arama motorlarında da sonuç alırsınız. Tek seferde bir tavşan ve ne düşündün!

Bu şekilde adlandırma ve parçalama sonsuz bir avantaj olmadan olabilir, ancak asıl meseleyi anlıyorsunuz: AdWords ve SEO iki farklı şeydir, bir web sitesinin ayrılmaz iki arkadaşıdır. Onlar yeryüzü ve gökyüzü, gündüz ve gece, güneş ve yağmur, baba ve annenin yeridir! Hangisinin daha değerli olduğunu seçmeye çalışmak anlamsız, gereksiz ve zararlıdır. Birlikte olmalılar, ancak o zaman internette barış ve sükunet hakim olacak, herkes sağlıklı ve mutlu olacak.

Henüz Google AdWords eğitimine katılmadıysanız, hem kendiniz hem de iş arkadaşlarınız adına sizi davet ediyorum. Daha fazlasını okuyabilir ve buradan kaydolabilirsiniz İncelikler, her türlü segment, karmaşık raporlar ve diğer meraklar sizi bekliyor ve sabırsızlanıyor.

 

SEO'nun ilginç bir parçasıysa, bilin ki gerçek dışı hikayeler tarafından yönetilen harika bir SEO eğitimimiz var ve bu eğitimler sıralansın diye herkes bilgiden memnun. Kaydolun ve durmayın çünkü kesinlikle çok şey öğreneceksiniz!

 

Yorumlar
Bu yazıya yorum yapan ilk kişi sen ol.