SEO SORGULA
Giriş Yap/Üye Ol
reklam

Google Haziran 2021 çekirdek güncellemesi 12 Haziran'da kullanıma sunuldu

Seo Google Haber 22.Haz.2021 38 görüntülenme 0 yorum

Bu, on günlük bir sunumdu ve bu güncellemeden nasıl etkilendiğinizi kontrol etmek için iyi bir zaman olabilir.

Haziran'da kullanıma sunulan Google Haziran 2021 çekirdek güncellemesi , şirket Twitter'da duyurdu 12 Haziran'da kullanıma sunuldu .

Duyuru. Google, "Haziran 2021 Çekirdek Güncellemesi, 12 Haziran 2021 itibariyle tamamlandı" dedi.

İki haftadan az. Bu kullanıma sunmanın tam olarak kullanıma sunulması iki haftadan kısa sürerken, çoğu Google temel güncellemesinin kullanıma sunulması yaklaşık iki hafta sürer.

12 Haziran. 11 Haziran ve 12 Haziran'da çok fazla sıralama dalgalanması gördük, %100 çekirdek güncelleme sunumuna mı atfedildiğini bilmek zor ama mümkün. 11 ve 12 Haziran'daki bir Google güncellemesinin etrafındaki vızıltıları burada bildirdim .

Haziran 2021 çekirdek güncellemesi hakkında daha fazla bilgi. Google'ın Haziran 2021 çekirdek güncellemesinin kullanıma sunulması yavaştı adlı bu güncellemeyle ilgili daha ayrıntılı raporumuzu okuyabilirsiniz işte veri sağlayıcıların gördükleri .


Neden önemsiyoruz. Artık kullanıma sunma işlemi tamamlandığında, bu temel güncellemeden nasıl etkilendiğinizi görmek için sıralamalarınızı güvenle kontrol edebilirsiniz. Kullanıma sunma, on günlük bir süre olan 2 Haziran ile 12 Haziran arasında gerçekleşti.

Google'ın önümüzdeki ay Temmuz ayında başka bir temel güncelleme yayınlayacağını ve bu güncellemenin Haziran ayındaki bu çekirdek güncellemeden elde ettiğiniz kazanç veya kayıpları tersine çevirebileceğini unutmayın.

Yorumlar
Bu yazıya yorum yapan ilk kişi sen ol.