SEO SORGULA
Giriş Yap/Üye Ol
reklam

Google, Yeni Reklamlar Creative Studio'yu Duyurdu

Seo Google Haber 22.Haz.2021 48 görüntülenme 0 yorum

Google, ortak çalışmaya dayalı yeni bir reklam oluşturma aracının piyasaya sürüldüğünü duyurdu. İşte şimdiye kadar bildiklerimiz!

Google, Yeni Reklamlar Creative Studio'yu Duyurdu
 

Google, birden fazla yaratıcı aracı birleştirmeyi amaçlayan "Ads Creative Studio" adlı yaratıcı reklamcılık araçları için yeni bir aracın lansmanını duyurdu.

Ads Creative Studio, aşağıdaki araçları içerecektir:

  • Director Mix (Daha önce tüm reklamverenlerin kullanımına açık olmayan, markaların geniş ölçekte video varlıkları oluşturmasına olanak tanıyan bir araç.)
  • Dinamik Görüntü ve HTML5 oluşturma araçları
  • Ses Karıştırıcı ve Dinamik Ses araçları
  • Proje Kitaplığı

Bu Değişiklik Ne Anlama Geliyor?

Bu değişikliğin amacı, birden çok içerik parçası oluşturmayı kolaylaştırmaktır.

Anahtar Kelime Kahramanı ile kilidini açın (birlikte verilmez)
GA'daki tüm organik anahtar kelimelerinizi ve bunların belirli performans ölçümlerini görün. Ücretsiz deneme. İstediğiniz zaman iptal edin. Profesyonel destek. 4 dakikalık kurulum.

İLAN

Ads Creative Studio, varlıklar için ayrı kitaplıklara sahip olacak, bunları reklamlar için yapı taşları ve içerik oluşturucuların reklam oluşturma konusunda işbirliği yaptığı proje kitaplığı olarak düşünün.

Varlık kitaplığı sayesinde varlık yönetimini kolaylaştırmaya yöneliktir. Bir ekibin ham varlıkları yönetmesine izin verirken, başka bir ekibin bunları reklam oluşturmak için kullanmasına izin verebilir.

Google Ads Creative Studio Öğe Kitaplığı

Benzer şekilde, bir ekip ham varlıkları görüntülü reklamlar oluşturmak için kullanabilirken, bir başkası bunları YouTube reklamları oluşturmak için kullanabilir ve her şeyi tek bir yerde tutmak, herkesin aynı onaylanmış varlık kümesinden yararlanmasını sağlamayı kolaylaştırır.

Sıkı marka yönergelerine sahip ekipler için marka ve yaratıcı ekipler, tüm varlıkları oluşturmayı ve ardından bunları medya ekibine aktarmayı tercih edebilir. Bu aracın güzelliği, medya platformlarından ve araçlarından ayrı olduğu için, yaratıcı yöneticilerin erişim düzenlemesine izin vermenin düşük riskli olmasıdır. Bu senaryoda, reklamları kesinleştikten sonra uygulamak üzere medya ekiplerine teslim edeceklerdi.

Reklamlar ayrıca oluşturulduktan sonra projelerde kullanılabilecek.

Reklamlar Yaratıcı Stüdyo Proje Kitaplığı

Kullandığım Mevcut Arayüzde Hala Reklam Oluşturabilir miyim?

Reklamverenler, isterlerse, hem Display & Video 360'ta hem de Google Ads'de dinamik görüntülü reklam öğeleri oluşturmaya devam edebilir.

İşbirliğini Artırmak için Tasarlandı

Ads Creative Studio, reklam öğesi ve medya ekipleri arasındaki işbirliğini geliştirmek için tasarlanmıştır.

Ekipler, şablonlar üzerinde işbirliği yapmak, tasarım kurallarını uygulamak ve yeni araç aracılığıyla KG süreçlerini uygulamak için birlikte çalışabilir.

Reklamlar Nasıl Dağıtılır?

Reklamlar oluşturulduktan sonra, kullanım için Google Ads, Display & Video 360 ve Campaign Manager 360'a aktarılabilir.

Google Ads Creative Studio'dan dışa aktarın

Google ile Oluşturmanın Geleceği

Google, yeni araca ek olarak Create with Google'ın Think with Google ile birleştiğini duyurdu. Artık içerik oluşturucular ve medya ekipleri için tüm bilgiler aynı yerde barındırılacak.

 

 
Yorumlar
Bu yazıya yorum yapan ilk kişi sen ol.