SEO SORGULA
Giriş Yap/Üye Ol
reklam

iPhone 13 renkleri ne olacak? İşte tüm iddialar!

Seo Teknoloji 05.Tem.2021 250 görüntülenme 0 yorum
 

Apple geliştirdiği akıllı telefonlarda, rakiplerine kıyasla çok daha geniş bir renk gamıyla tüketicilere hitap ediyor. Diğer üreticilerin kullandığı baskın renkler siyah, beyaz veya ikisinin farklı tonlarından oluşuyorken; iPhone’larda kırmızı, mor, yeşil gibi rengarenk opsiyonlar görüyoruz. Bu da alternatiflerden hoşlananlar için ayrı bir albeni yaratıyor.

Bu yılın Sonbahar aylarında tanıtılması beklenen iPhone 13 serisinde de gelenek bozulmayacak. Şirket bu sefer alışılmışın bir tık dışına çıkarak, akıllı telefonlarda pek görmediğimiz renkleri müşterilere sunacak.

(PRODUCT)RED olmazsa olmaz!

Apple, sahra altı Afrika‘daki HIV/AIDS salgınına finansal destek sağlamak amacıyla kurduğu (RED) ortaklığı kapsamında iPhone serisine kırmızı bir sürüm ekliyor. Bunları da (PRODUCT)RED adı altında pazarlıyor, iPhone 12 (PRODUCT)RED modelini buna örnek gösterebiliriz. Anlaşmanın hala devam ettiğine bakılırsa, bu yıl tüketiciler kırmızı bir iPhone 13 satın alabilecekler.

iphone 13 renkleri ne olacak iste tum iddialar 1

Apple şimdiye kadar (PRODUCT)RED kapsamında geliştirdiği iPhone’ların tamamıyla kırmızı olmadığı yönünde geri dönüşler almıştı. Bu yılki akıllı telefonlarda ise problemin ortadan kalkacağı ve gerçekten kırmızı bir kasa ortaya çıkacağı belirtiliyor.

Kardeşlerinin ayak izinden devam: Beyaz

Apple ile özdeşleşmiş renklerin başında kuşkusuz beyaz geliyor. Bütün iPhone modellerinde opsiyon olarak sunulan beyaz elbette ki iPhone 13 serisinde de varlığını sürdürecek. En azından aksini kanıtlayan bir bulgu henüz yok. Tabii beyaz rengin de farklı tonları var ve edinilen bilgilere göre Apple iPhone 13’te daha kremsi bir beyaz ile karşımıza çıkacak.

iphone 13 renkleri ne olacak iste tum iddialar 2

Her halükarda beyaz renkten vazgeçmek istemeyenler bu sene de istediklerini alabilecekler.

Düşük bir ihtimal: Sarı ve Yeşil

iPhone 11 ailesiyle hayatımıza giren “sarı iPhone” maalesef bir sonraki seride tarihin tozlu sayfalarına karıştı. Bu sene tanıtılacak iPhone 13 ile yeniden satışa sunulacağına dair düşük de olsa iddialar var. Ancak Apple’ın sarı yerine ona daha yakın turuncu gibi alternatiflere yönelme ihtimaline daha kesin gözüyle bakılıyor.

iPhone 13 renkleri arasında göreceğimiz opsiyonlardan bir tanesi de Nane Yeşili olacak. iPhone 12 ile olumlu geri dönüşler alan seçeneğin yeni sürümde daha fazla koyu tonlara ulaşacağı belirtiliyor.

Peki sizler iPhone 13 renkleri arasında neler görmek isterdiniz? Fikirlerinizi aşağıdaki alana yorum olarak yazabilirsiniz.

Yorumlar
Bu yazıya yorum yapan ilk kişi sen ol.