SEO SORGULA
Giriş Yap/Üye Ol
reklam

JENNIFER LOPEZ HAYATININ EN GÜZEL ZAMANLARINI YAŞIYOR

Seo Magazin 07.Tem.2021 27 görüntülenme 0 yorum

 

Rauw Alejandro ile ‘Cambia El Paso’ adlı yeni single şarkısını yayınlayan Jennifer Lopez, Apple Music’te Zane Lowe ile bir sohbete katıldı. Röportaj sırasında “daha önce hiç daha iyi olmadığını,” ve şu sıralar “hayatının en güzel zamanlarını yaşadığını” söyleyen Jennifer Lopez’in Ben Affleck’ten bahsettiğini düşünüyoruz!

 

“Süper mutluyum. İnsanların hep merak ettiğini biliyorum. ‘Nasılsın? Neler oluyor? İyi misin?’ gibi sorular soruluyor. Ama gerçek şu, hiç bu kadar iyi olmamıştım.” diyen Lopez, “İnsanlar beni gerçekten çok önemsiyor ve beni bu kadar önemseyen insanların gerçekten hayatımda çok iyi bir noktada olduğumu bilmesini istiyorum.” diye ekledi. Son zamanlarda hayatının en mutlu döneminden geçtiğini vurgulayan Lopez, “Ve bence bu noktaya geldiğiniz zaman, hayatınızda bir daha olacağını hayal etmediğiniz kadar inanılmaz şeyler oluyor. Ben de tam olarak burdayım.” dedi.

 

 

Eski sevgilisi Ben Affleck ile görüntülenen ve birlikte olduğu söylenen Lopez, “Şu an bana doğru gelen sevgiyi çok seviyorum ve bunların hepsi iyi dileklerden oluşuyor. Herkesin şu an harika bir zaman geçirdiğimi bilmelerini istiyorum. Hayatımın en güzel zamanındayım.” diye ekledi.

‘Cambia El Paso’ şarkısı için Dominik Cumhuriyeti’nde çekimleri olan ‘Shotgun Wedding’ filminden ilham aldığını ekleyen Lopez, “Hayatımda, tek başıma olsam da çok mutlu olduğum bir noktaya ulaştım,” diyerek Alex Rodriguez ile ayrılıklarından bahsetti. “Şu an hayatımı çok seviyorum. Yaptığım işi çok seviyorum. Olduğum yeri çok seviyorum. Gelişen kişiliğimi ve olduğum kişiyi çok seviyorum,” diyen Lopez, “Çok iyi hissettiğim zamanlarda, kariyerimdeki en iyi şarkıları ortaya çıkardığımı düşünüyorum. Bu nedenle Dominik Cumhuriyeti’nden döndüğüm zamanda herkese stüdyoya gitmek istediğimi söyledim.” diye ekledi.

 

 

Geçtiğimiz hafta SiriusXM programında yeni şarkısının anlamını anlatan Lopez, “Bu şarkı değişim ve yeni bir adım atmaktan korkmamayı anlatıyor. Bir adım atın, ilerleyin, yapmanız gerekeni yapın. Hayatınızda olan herhangi bir şey doğru hissettirmiyorsa, yapmanız gereken hamleyi yapın ve dans edin.” demişti.

Yorumlar
Bu yazıya yorum yapan ilk kişi sen ol.