SEO SORGULA
Giriş Yap/Üye Ol
reklam

Twitter takipçi nasıl arttırılır ?

Seo Teknoloji 19.Mar.2022 39 görüntülenme 0 yorum

1627757002089151 0

Twitter Takipçi Arttırma Yolları

1-Gündemi iyi takip edin ve gündeme dair twitler paylaşmaya dikkat edin örneğin #Galatasaray etiketi gündemde, sizde bu etiketle daha fazla kişiye ulaşabileceğiniz için bu etiket altında paylaşım yapın. Sizi sevenler zaten takip edecektir.
 
2-Eğer kişisel profiliniz veya bir sayfanız varsa düzenli paylaşımlar yapmaya dikkat edin. Eğer düzenli paylaşımlar yaparsanız daha fazla kitleye ulaşmış olursunuz. Paylaştığınız twitlerdeki anahtar kelimeler sizi daha fazla kitleye ulaştıracaktır ve bunun sayesinde organik olarak takipçiniz artacaktır.
 
3- Kesinlikle Geri Takip yapmayın. Geri takip yapmak hesabınızın spam yemesine hatta kapanmasına sebep olabilir. Sizi geri takiple takip eden insanlarda sizi ana sayfasında görmeyecektir bunun nedeni geri takip yapan insanların takip ettikleri kişi çok fazla olduğu için takip ettiklerinin arasında sizin twitlerinizi görmesi çok zor olacaktır. Dediğimiz gibi GT yöntemi artık eskide kaldı tek yapmanız şey dişinizi sıkarak düzenli paylaşım yapmaktır.
 
4-Yorum yapın, beğenin cevap verin. Bu şekilde takipçilerinizle iletişim halinde olarak sayfanızın etkileşimini arttırabilirsiniz. Ayrıca takip ettiğiniz kişilerin twitlerinide beğenmeyi unutmayın muhakkak onlarda sizin twitlerinizi beğenecektir.
 
6-Anahtar kelimeleri iyi kullanın. Anahtar kelimeler çok önemlidir. Gündemdeki twitleri iyi takip edin ve buna yönelik paylaşım yapın twitiniz tuttuğu taktirde popüler twitler arasına girecektir ve profilinize ziyaret artacaktır bunun sonucunda takipçimiz de organik bir şekilde artacaktır.
Yorumlar
Bu yazıya yorum yapan ilk kişi sen ol.