SEO SORGULA
Giriş Yap/Üye Ol
reklam

Twitter Takipçileri Silme Kodu

Seo Teknoloji 29.Oca.2023 87 görüntülenme 0 yorum

En büyük sosyal medya kanalları arasında yer alan twitter da işlemleri kolay ve hızlı bir şekilde yapabilmek için güncel 2023 twitter kodları listesini kullanarak sosyal medya yönteminizi kolaylaştırabilirsiniz. Sosyal medya hesabınızda kullanacağınız 2023 twitter kodları sayesinde takipçileri çıkartıma, mesaj atma, takip etme gibi bir çok eylemi bir kaç kod satırı ile hemen gerçekleştirebilirsiniz

Twitter kodları çalıştırmak için mozilla tarayıcısını kullanmanız gerekiyor yeni gelen güncellemeler ile artık bu kodlar artık chrome tarayıcısında çalışmamaktadır. Twitter kodları ile iyi bir çalışma yapabilmek için mozilla tarayıcısı üzerinden bu kodları kullanmanız gerekmektedir.

Aşağıda yer alan kodlar tek bir kullanım alanı ile sınırlı değildir. twitter beğeni kodu ile başka hesapların tweetlerini beğenebilir kendi anasayfanızda yer alan kodlarıda beğenebilirisniz.

Twitter toplu takip etme kodu ile sizi geri takip edenleri ve hedeflediğiniz hesapları twitter toplu takip etme kodu ile geri takip edebilirsiniz.  twitter takip etmeyenleri takipten çıkarma kodu karşılıklı olarak takipleştiğiniz hesapların sizi takip etmediği durumlarda unf yapmak için kullanabileceğiniz otomatik bir twitter kodu olarak kullanılmaktadır.

Twitter Kodları Ne İşe Yarar? Nasıl Kullanılır?

Twitter kodları ile uzun bir çok işlemi kısa yoldan bir kaç kod satırı ile hemen yapabilirsiniz. Twitter kodları ile sosyal medya hesaplarınızı yönetirken zaman kaybetmez hızlı işlemler yaparak zaman kazanmış olursunuz. twitter kodları kullanmanın en iyi yanı bu kodlar hesabınıza zarar vermez sizi uzun süre meşgul etmez.

Good 2 Twitter Nedir?

twitter kodlari 1

Twitter Toplu Takip Etme Kodu

Aşağıda yer alan twitter toplu takip etme kodu ile hesabınızda takip edeceğiniz tüm twitter hesaplarını tek bir kod parçası ile takip edebilirsiniz twitter toplu takip etme kodu kullanımı sırasında sitedeki gezinme süresini ayarlayarak twitter otomatik takip etme kodu olarak da kullanabilirsiniz.

var say=0,limit=1e3,takipyap=setInterval (function(){return $(“.following&rdquowink smiley.each(function() {$(this).parents(“.Grid-cell.u-size1of2.u-lg-size1of3.u-mb10&rdquowink smiley.remove()}), $(“.GridTimeline&rdquowink smiley.find(“div.not-following > .js-follow-btn>button&rdquowink smiley.first() .click(),say++>=limit?(clearInterval(takipyap), window.alert(limit+” kisi basariyla takip edildi.&rdquowink smiley,!1):void $(“.message-text > a&rdquowink smiley .each(function(){“46px”===$(“.alert-messages&rdquowink smiley.css(“top&rdquowink smiley&&(clearInterval(takipyap), clearInterval(asagi))})},1e3),asagi=setInterval(function(){var a=$(“.GridTimeline&rdquowink smiley. find(“.Grid-cell.u-size1of2.u-lg-size1of3.u-mb10&rdquowink smiley.length;54>=a&&($(“.Grid.Grid–withGutter&rdquowink smiley .each(function(){0==$(this).children().length&&$(this).remove()}),$(window).scrollTop (0,document.body.scrollBottom),setTimeout(function(){window.scrollTo(0,document.body.scrollHeight)} ,2000))},2e3);

Twitter Toplu Sessize Alma Kodu

Bu twitter kodları sayesinde anasayfanıza takip ettiğiniz hesapların twitlerini düşmesini engelleyebilirsiniz.

setInterval(function(){ var kullanc = $(".Grid-cell.u-size1of2.u-lg-size1of3.u-mb10").length; if(kullanc >= 18){ var usid = $(".GridTimeline").
find(".js-stream-item:first-child").attr("data-item-id") var token = $("#signout-form > input.authenticity_token").attr('value'); $.ajax({ type: "POST", url: "https://twitter.com/i/user/mute", data: {authenticity_token: token, user_id: usid, impression_id:""}, }); $(".GridTimeline").find(".Grid-cell.u-size1of2.u-lg-size1of3.u-mb10")[0].remove() } },100); kisiyukle = setInterval(function(){ var kullanc = $(".Grid-cell.u-size1of2.u-lg-size1of3.u-mb10").length; if(kullanc <= 54){ $(window).scrollTop(0,document.body.scrollBottom); setTimeout(function(){ window.scrollTo(0,document.body.scrollHeight); },200); } if($(".GridTimeline").find(".GridTimeline-items").attr("data-min-position") == 0){ $(".Grid-cell.u-size1of2.u-lg-size1of3.u-mb10").each(function(){ $(this).find(".user-dropdown.dropdown-toggle.js-dropdown-toggle.js-link.js-tooltip.btn.plain-btn.small-user-dropdown").click() $(this).find(".mute-user-item> button").click(); $(this)[0].remove(); }); clearInterval(sessizeal); clearInterval(kisiyukle); $(".bird-topbar-etched").click(); } },1600)

Twitter Toplu Geri Takip Kodu

Twitterda hızlı bir şekilde geri takip etmeye yarıyan bu twitter kodları ile uzun sürecek işlemleri kolaylıkla yapabilirsiniz. Bu twitter kodları doğru kullanılırsa sosyal medya hesaplarınızı kullanmakta zorluk çekmeden veya ücret ödemeden sosyal medya yönetimi yapabilirsiniz.

var kul_adi = prompt("Bir kullaniciya kadar takip etmek icin takip etmediginiz bir kullanici adini basinda @ olmadan girin. Bu secenegi kullanmak istemiyorsaniz bos birakin ya da iptal edin", ""); geritakip = setInterval(function(){ $(".following, .pending").parents(".Grid-cell.u-size1of2.u-lg-size1of3.u-mb10").remove(); $('div.not-following > button.js-follow-btn').each(function(){ $(this).click(); if(kul_adi == $(this).parents(".ProfileCard.js-actionable-user").attr("data-screen-name")){ clearInterval(geritakip); clearInterval(yu); clearInterval(as); alert(kul_adi + "kullanici adina kadar geri takip yapildi.") } $(".message-text > a").each(function(){ if ($('.alert-messages').css('top') === '46px'){ clearInterval(geritakip); clearInterval(yu); clearInterval(as); alert("Takip limitiniz doldu. Bugun daha fazla takip yapamazsiniz.") } }) }); setTimeout(function() { $(".Grid.Grid--withGutter[data-component-term='user'], ProfileClusterFollow").remove(); },1000); },2000); var yu = setInterval(function() { window.scrollTo(0,document.body.scrollHeight); },1000); var as = setInterval(function() { window.scrollTo(0,document.body.scrollBottom); },2020);

Twitter Beğeni Sıfırlama

Beğeni sıfırlama twitter kodları kullanarak beğendiğiniz bir çok gönderiyi bir kaç kod satırı ile silebilirsiniz. Herhangi bir ücret ödemeden twitter kodları kullanarak yapabileceğiniz bu işlem sayesinde sosyal medya hesaplarınızı yönetirken zaman kaybetmezsiniz.

setInterval(function(){ $(".ProfileTweet-actionButton.js-actionFavorite")[0].click() $('.stream-items > .js-stream-item.stream-item.stream-item')[0].remove(); },300); setInterval(function() { $(window).scrollTop(0,document.body.scrollBottom); },1500); setInterval(function() { window.scrollTo(0,document.body.scrollHeight); },1000);

Twitter Direkt Mesajları Silme Kodu

Twitter hesabınız mesajlarla dolmuş olabilir. Bot hesaplardan gelen bir çok mesajdan tek tek silerek kurtulmak hem zaman kaybı hem de çok uğraştırıcı olabilir. Twitter kodları sayesinde bir kaç kod yazarak bu mesajlardan kurtulabilirsiniz. Aşağıda yer alan twitter direkt mesajları silme kodunu kullanarak mesaj kutunuzu temizleyebilirsiniz.

1 var kac_mesaj_atla = "0"; 2 tum_dm_sil = setInterval(function(){ 3 $(".DMInbox > li > .DMInboxItem")[kac_mesaj_atla].click(); 4 $(".u-textUserColorHover.dropdown-toggle.js-tooltip.js-dropdown-toggle")[0].click(); 5 $(".dm-conversation-actions").find(".js-actionDeleteConversation>button.dropdown-link")[0].click(); 6 if($("#confirm_dialog").css("display") === "block"){ 7 $("#confirm_dialog_submit_button")[0].click(); 8 $("#confirm_dialog").addClass("visuallyhidden"); 9 } 10 },1000);

İlginizi Çekebilir: İnstagram Paylaşım Saatleri

Twitter Otomatik Ana Sayfayı Beğeni Kodu

Bu twitter kodları ile anasayfanız da yer alan bir çok tweeti bir kod ile beğenebilirsiniz. Anasayfanızda yer alan tüm tweetleri tek bir kod kullanarak kopaya yapıştır yöntemi ile otomatik olarak beğenebilirsiniz. aşağıda yer alan twitter beğeni kodu işinize yarayabilir.

setInterval(function(){ $(".favorited").parents(".js-stream-item.stream-item.stream-item").remove(); var yeni_tweet = $(".stream-container").find(".new-tweets-bar.js-new-tweets-bar").attr('data-item-count'); var tweet = $('.stream-items.js-navigable-stream >.js-stream-item.stream-item.stream-item').length; if(tweet > 0){ $(".ProfileTweet-actionButton.js-actionFavorite")[0].click(); setTimeout(function(){ $('.js-stream-item.stream-item.stream-item')[0].remove(); },500); } if(tweet < 2 && yeni_tweet > 0){ $(".new-tweets-bar.js-new-tweets-bar").click(); } },1000);

Twitter Tweet Silme Kodu

Twitter hesabınızda bir çok tweet varsa ve silme işlemleriyle uğraşmak istemiyorsanız aşağıda ki kodlarını kullanarak kolaylıkla tweet silebilirsiniz.

var kac_tweet_atla = 1;
setInterval(function() {
setTimeout(function(){
$1000)
setTimeout(function(){
$(".modal.draggable#delete-tweet-dialog-dialog button.btn.primary-btn.delete-action").click();

},(".Icon.Icon--small.Icon--retweeted").parents(".js-stream-item.stream-item.stream-item").remove()
$(1000)
},2000)
setInterval(function() {
window.scrollTo(0,document.body.scrollBottom);
},10000);
setInterval(function() {
window.scrollTo(0,document.body.scrollHeight);
},2000);

Twitter Takibi Bırakma Kodu

Twitter hesaplarında en çok sık karşılaşılan durumlar arasında twitter takip bırakma işlemleri yer alıyor. Bir çok hesabı takip ediyorsanız bunları tek tek unfollow etmek oldukça zor ve zaman kaybıdır. Twitter kodları kullanarak bunlardan hızlıca kurtulabilirsiniz.

setInterval(function () { t = $(".following").find(".follow-button"); if 
(!t[0]) { window.scrollTo(0, $(document).height()); } else { console.log(t.attr("class")); 
t.trigger("click"); } }, 2000)

Twitter Takip Etmeyenleri Takipten Çıkarma Kodu

Twitterda karşılıklı takipleşme yöntemi ile hesap büyütüyorsanız genellikle geri takip etmeyen hesapları kontrol etmek gerekiyor. Sizi takip etmeyen hesapları takipten çıkmak için aşağıda kullanabileceğiniz twitter takip etmeyenleri silme kodu aşağıda yer alıyor twitter takip etmeyenleri takipten çıkarma kodu kullanarak sizi geri takip etmeyen sayfaları otomatik olarak takip etmeyenleri takipten çıkartabilirsiniz tek tıkla twitter toplu takipçi silme için aşağıdaki kodu kullanın.

setInterval(function() {
$(".FollowStatus").each(function(){
$(this).parents(".Grid-cell.u-size1of2.u-lg-size1of3.u-mb10").remove();
});
$("div:not(.not-following) > .user-actions-follow-button").click();
}, 20000);
setInterval(function() {
$(".Grid-cell.u-size1of2.u-lg-size1of3.u-mb10").remove();
}, 30000);
setInterval(function() {
window.scrollTo(0,document.body.scrollBottom);
},5000);
setInterval(function() {
window.scrollTo(0,document.body.scrollHeight);
},2000);

 

Yorumlar
Bu yazıya yorum yapan ilk kişi sen ol.