SEO SORGULA
Giriş Yap/Üye Ol
reklam

Googlede Sitenizin Yükselişi

Seo Google Haber 02.Tem.2021 28 görüntülenme 0 yorum

Günlerce uğraştığınız web siteniz günlük bir kaç eş dost’tan fazla ziyaretçi almıyorsa ciddi sorunlar var demektir. Eğer bu sorunları tespit edip ortadan kaldıramazsanız işte o zaman bunca emek heba oldu ve hiç bir maddi geri dönüşümü olmadan proje sonlandı diyebiliriz. Eğer konunun uzmanı değilseniz ve işe ayıracak ciddi vaktiniz yok ise hemen kendinize seo konusunda yol kat etmiş, deneyimi ve bilgi birikimi ile kendini ispatlamış bir uzmanla yola devam etmenizi öneririm.

Seo Uzmanı Ne Yapar?

Sitenizin alt yapı sorunlarını ele alarak işe başlar, kodlardaki yanlış döngülerden tutunda css tablolarındaki sorunlara kadar hepsini tek tek düzeltir. Sonra ama motorları için sitenin alt yapısında ve görselindeki düzenlemeleri yapar, ana sayfanın önemi kadar alt sayfalarında çok önemli olduğunu iyi bir seo uzmanı iyi bilir. Gereksiz linkleri kaldırır. Kuvvetli olan ana sayfadan zayıf alt sayfalara link verir, burada bir link piramidi oluşturarak tüm sitenin güçlenmesini sağlar.

Seo Süreci

Bizim burada bir kaç satır ile anlattığımız işin boyutuna gelince seo uzmanının günlerini bazen haftalarını alır bu iş. Bu işin inceleme ve analiz süreci içerisinde çizdiği yolda adım adım ilerlemesi seo uzmanının ve sitenin geleceği için hayati önem taşır. İçeriğinize uygun sitelerle iş birliği yapar, bu sitelerde sizin tanıtımız için yeri gelir sitenizi anlatan bir makale yazar, yeri gelir bir link reklam alır, yeri gelir büyük oranda reklam alanı kiralar.

Hedef Ile Yükseliş

Tüm yapılan bu çalışmaların hedefe odaklanmak olduğunu ve bu hedeften anlık sapmanın tüm işi maf edeceğini, sitede tarif edilemez kötü hasarlara sebep olacağını ve hatta google gibi bir çok büyük arama motoru tarafından banlanarak sitenizin çok geri sıralara düşmesine sebep olacağını iyi bildiğinden, büyük bir titizlik ile yoluna devam eder.

Yorumlar
Bu yazıya yorum yapan ilk kişi sen ol.