SEO SORGULA
Giriş Yap/Üye Ol
reklam

Pablo Escobar

Seo Magazin 20.Nis.2022 341 görüntülenme 0 yorum

The day they put a gun to Jose Luis Perales

Meksika. Sanatçıların sanatsal kariyerleriyle ilgili binlerce anekdotları vardır ve José Luis Perales örneğinde, o da bir istisna değildir. Bunlardan biri , şarkısını Pablo Escobar'a on beş kez söylediği gün olurdu ve o nasıl?

İspanyol çete Los Toreros Muertos'un lideri Pablo Carbonell, hikayeyi yayınladı ve birkaç haber portalında paylaşıldı, bu da Perales'in silahla tehdit altında Escobar için şarkı söylediği güne gönderme yapıyor.

 

José Luis Perales, seksenlerde Kolombiya'da gerçekleşen büyük partilerden birine katıldı ve şiddetli Medellin Karteli'nin lideri Pablo Emilio Escobar Gaviria'nın başrolünü oynadı.

O gün Escobar, Perales adını verdiği özel bir parti verdi ve bir kez sahnede onu hit şarkısını on beş kez söylemeye zorladı Ve o nasıl? çünkü çok beğendi.

Pablo Carbonell, Arjantin gazetesi Clarín tarafından aktarılan El mundo de la tarántula adlı kitabında böyle bir olayın nasıl meydana gelebileceğini şöyle anlatıyor:

“José Luis Perales'in bir uyuşturucu partisinde olduğunu ve 'Peki o nasıl?' şarkısını söylemek zorunda kaldığını duydum. on beş kez. İlk başta ona her seferinde bin dolar verdiler, ama o şarkıyı yaklaşık on kez söyledikten sonra tekrarlamayı reddetti. Masaya silah dayadılar ve şarkıyı organizatörün ya da kendisine eşlik eden bayanın istediği kadar çalması gerekiyordu”.

Aynı kitapta José Luis Perales'in Medellin Karteli'nin önemli üyeleri Pablo Escobar'ın ortağı olan Ochoa uyuşturucu kaçakçılığı yapan kardeşler Jorge Luis, Fabio ve Juan David'in temas kurduğu yazılıyor.

Perales'in o partide şarkı söylediği gün, suç örgütünün eski bir askerinin doğum gününü kutlamaktı.

 

2 Aralık 1993'te Kolombiya'nın Medellin kentinde bir çatışmada ölen Pablo Emilio Escobar Gaviria, Kolombiyalı bir uyuşturucu kaçakçısı, terörist ve politikacı, Medellin Karteli'nin kurucusu ve üst düzey lideriydi.

Devamını oku: Christian Nodal'ı altınla biftek yemek için 200 bin dolardan fazla harcardı

Biyografisindeki bilgilere göre, Pablo Escobar çocukken iş hayatında usta olduğunu kanıtladı ve altmışlı yılların sonlarında kaçakçılıkla suç hayatına başlayacaktı ve seksenlerin başında esrar ve kokain üretimi ve pazarlamasına dahil oldu. dış.

 

Yorumlar
Bu yazıya yorum yapan ilk kişi sen ol.