SEO SORGULA
Giriş Yap/Üye Ol
reklam

Kadınlarda Orgazmın Püf Noktaları

Seo Sağlık 23.Ağu.2021 436 görüntülenme 0 yorum

Kadınlarda Orgazmın Püf Noktaları

Erkeklere göre daha zor orgazma ulaşan kadınları hazzın doruklarına taşıyacak, akıllardan kolay kolay çıkmayacak zevk dolu dakikalar yaşamanızı sağlayacak önerilerimiz var.

 

Doğru Pozisyonu Bulun

 

Her zaman benzer pozisyonlarda sevişmeyi tercih edip, orgazma ulaşamamaktan şikayetçi iseniz, size en hızlı önerimiz pozisyonunuzu çeşitlendirmek yönünde.

Kadınlarda orgazmı kolaylaştıran birçok değişik pozisyon vardır. Farklı mekan ve pozisyonlarda yaşayacağınız deneyimler, zevk noktalarınızı keşfetmenizi sağlayacak ve sizi sıradanlıktan kurtaracak.

 

Bacaklarınızın Duruşu Çok Önemli

 

Kimi kadınlar bacakları açıkken zevkin doruklarına çıkarken, kimisi bacakları olabildiğince kapalıyken zevk alabildiğini belirtiyor. Sizin için en ideal olan duruşu bulmak için bacak duruşunuzu değiştirmekten çekinmeyin.

 

Ritminizi Ayarlayın

 

Tekrarlanan ritmik hareketlerle cinsellikte kendinizi o anın büyüsüne daha kolay kaptırabilirsiniz. Zevk aldığınız pozisyonda ritmik hareketlerle kendinizi orgazma hazırlayabilirsiniz.

 

Hayal Gücünüzü Devreye Sokun

 

Sevişme anında sizi heyecanlandıran şeyleri ve fantezi dünyanızda olan uçuk fikirleri hayal edin.

Unutmayın: hayal dünyanız ne kadar renkli ve çılgınsa orgazm sizin için o kadar yakındır.

 

Klitorisinizi uyarın!

 

Bir araştırmaya göre kadınların sadece % 30’u vajinal bir orgazm yaşadığını iddia ediyor. Ve bu % 30’luk kısma ait kadınların da yarısı doruklara ulaşmak için klitorislerinin uyarılması gerektiğini belirtiyor.

Bu yüzden orgazma ulaşmak istiyorsanız partnerinizin klitorisinizi uyarmasını sağlayın.

 

Kendi Kendinizi Orgazma Hazırlayın

 

Mastürbasyon, orgazm problemleri için terapistler tarafından sıkça önerilen, oldukça faydalı bir reçete. Yalnızken kendi kendilerine orgazma ulaşabilen kadınlar, partnerleriyle birlikteyken orgazma çok daha rahat ulaşabiliyor.

Kendi kendinize orgazm olmanızı sağlayacak, yararlı olabilecek vibratör ve benzeri seks oyuncakları kullanmaktan da korkmayın.

 

Kayganlaştırıcı Jeller Kullanın

 

Vajinal kuruluğu önleyen, sürtünmenin vereceği acının önüne geçen ve seks hayatınıza farklılık katacak OKEY Kayganlaştırıcı Jel ailesinden size en uygun ürünü seçerek bu deneyimi yaşayabilirsiniz.

Orgazm Nedir

Kadınlarda Orgazmın Püf Noktaları

Yorumlar
Bu yazıya yorum yapan ilk kişi sen ol.