SEO SORGULA
Giriş Yap/Üye Ol
reklam

SEO Hakkında Merak Ettiğini Sor

Seo Seo Soruları 05.Nis.2022 135 görüntülenme 12 yorum
SEO Hakkında Merak Ettiğini Sor
Paylayşmış olduğumuz Konular altında yorum yerine Engin Tecrübe Ve Seo Hakkında Bilgilerinizi Paylaşa Bilirsiniz
Sorunlarınızı Bu konu Altında Yorum Yada İletişim kısmında Yaza Bilirsiniz.

 Tüm SEO Soruları

  • Arama Motorları Sayfamı Görmüyor
    İstanbul Özelinde SEO Çalışması Yaptırmak İstiyoruz
    SEO Hizmetini Nasıl Almalıyız?
    SEO Çalışması Yapalım Mı?
    SEO Ücreti Ne Kadar?
    Yazı Tarihlerini Güncellemek ve Backlink Kullanımı Nasıl Olmalıdır?
    Htaccess Dosyası Url Yönlendirmelerimi Bozuyor.
    Haber Sitem Googlede Gözükmüyor
    Sitem İndex Almıyor
    Yabancı Içeriği Çevirip Kendi Sitemde Yayınlama
    Sitem Uzun Süredir Index Almıyor
    Anti Seo Sorunu Hakkında
    WordPress Siteyi Yedekleme
    Domain Park Web Sitesi Yönlendirme
    Googleda Websitemin Eski Sayfaları Çıkıyor
    Adsense Sorunu
    Çoklu Meta Etiketi Hatası!!
    Google Sıralamaya Sokmuyor
    SEO DSlash In Faydasi
    SSL Sertifikası Sıralamaya Etki Eder Mi?
    Anahtar Kelime Nasıl Seçilir ?
    Yabancı İçerikli Site Yönetmek
    Resim Exif Seo Çalışması
    Google Arama Sonuçlarında Favicon Problemi
    En İyi SEO Nasıl Yapılır?
    Web Sitesi Optimizasyonu Nedir?
Backlink Kazanma Yöntemleri Backlink nedir backlink satış backlink seo Cinsel İsteksizlik Google Adsense Kayıt Google Adsense Nedir? Google AdSense Ödemeler Google Algoritma Güncellemeleri Google Algoritmaları Önceden Tahmin Edebilir Mi? Google Anahtar Kelime Google Analytics Google Analytics 4 Nedir? google api key Google Arama trafiği düşüşlerini analiz etme google backlink Google bağlantı reddetme Google ilk Sayfa Google Maps google news google search console google search console nedir google seo google seo ayhan karaman Google Sıra Bulucu googlede üst sıraya çıkma Hacklink Teknikleri hacklinkseo hızlı seo Önemli SEO Teknikleri R10.Net seo seo analiz SEO Araçları seo Arama Motoru Optimizasyonu seo denince akla ne gelir SEO Nasıl Yapılır? seo nedir seo puanı seo raporu seo sorgulama SEO Stratejileri seo yarışması ücresiz seo araçları ücretsiz seo Arama Motorları Sayfamı Görmüyor İstanbul Özelinde SEO Çalışması Yaptırmak İstiyoruz SEO Hizmetini Nasıl Almalıyız SEO Çalışması Yapalım Mı? SEO Ücreti Ne Kadar? Yazı Tarihlerini Güncellemek ve Backlink Kullanımı Nasıl Olmalıdır? Htaccess Dosyası Url Yönlendirmelerimi Bozuyor Haber Sitem Googlede Gözükmüyor Sitem İndex Almıyor Yabancı Içeriği Çevirip Kendi Sitemde Yayınlama Sitem Uzun Süredir Index Almıyor Anti Seo Sorunu Hakkında WordPress Siteyi Yedekleme Domain Park Web Sitesi Yönlendirme Googleda Websitemin Eski Sayfaları Çıkıyor Adsense Sorunu Çoklu Meta Etiketi Hatası Google Sıralamaya Sokmuyor SEO DSlash In Faydasi SSL Sertifikası Sıralamaya Etki Eder Mi Anahtar Kelime Nasıl Seçilir Yabancı İçerikli Site Yönetmek Google Arama Sonuçlarında Favicon Problemi En İyi SEO Nasıl Yapılır Web Sitesi Optimizasyonu Nedir
Yorumlar
Seo
Web üzerinde yayınlanmış içeriğiniz varsa, bu tür içerikten para kazanıyor, içeriğin yönetimiyle uğraşıyor veya içeriği Google Arama üzerinden tanıtıyorsanız bu kılavuz sizin için hazırlanmıştır. Büyüyen ve gelişen bir işletmenin sahibi, onlarca sitenin web yöneticisi, web ajansında SEO uzmanı veya Arama mekaniği konusuna meraklı, her şeyi kendi yapan bir SEO uzmanıysanız bu kılavuz sizin için hazırlanmıştır. En iyi uygulamalarımıza dayalı olarak SEO'nun temelleri hakkında kapsamlı bir genel bilgiye sahip olmak istiyorsanız tam yerine geldiniz. Bu kılavuz size sitenizi otomatik olarak Google'da birinci sıraya yerleştirecek sırlar vermeyecektir (bunun için üzgünüz), ancak en iyi uygulamaları izlemenin arama motorlarının içeriğinizi taramasını, dizine eklemesini ve anlamasını kolaylaştıracağını umuyoruz.
Furkan
Artık Kaliteli Backlink'in Önemi Çok Artı, Güzel ve Kaliteli backlink almıyorsanız siteniz tamamen çöp olabilir.
SaNCaK
Google son zamanlarda önemli web verilerine çok fazla önem vermeye başladı. Bunu sitedeki en ufak optimizasyon hatasının bize verdiği zararlardan çok daha iyi anlıyorum.

Eski algoritmaya göre seo açısından en önemli unsurların bir sıralamasını yaparsak;
1-Bakclink & Sosyal Linkleme
2-Makale
3-Domain Yaşı
4-Site Optimizasyonu

Bana göre yeni algoritmadaki sıralama;
1-Site Optimizasyonu
2-Bakclink & Sosyal Linkleme
3-Makale
4-Domain Yaşı
KAGAN
Örnek bir site
http://www.gercekescort.com
KAGAN
Seo nun 1 numaralı kuralı: Sitenize uygun link yapısı oluşturmalı ve mevcut sitenizin verim aldığınız aşamasındaki link ve index yapısını bozmamalısınız. Fazla ve gereksiz içerikler sitenizin anahtar kelimede sıralama kaybetmesine sebep olacaktır.
Seo
Bilginize Sağlık Güzel Bir Yorum olmuş
BT Marketing
Son zamanlarda index konusu zorlaşmış olsa da genel olarak hızlı ve yüksek boyutlu resimlere sahip olmayan bir site olması, hızlı sayfa yüklenmeleri ve özgün, kullanıcı odaklı makaleler uzun vadede her zaman kazandıracaktır.
Seo
Bilginize Sağlık Güzel Bir Yorum olmuş
yahya
seonun özü

1. rast gele link alma
2. sitende gereksiz yavaşlama yapan her kod ve resimden uzak dur
3. webmaster toolsları doğru kullan
4. google algoritmalarında en önemli olan fred algoritması anlık olarak siteni okur o nedenle siten çok fazla erişime kapalı kalmasın.
5. iyi sitelerden iyi hitler al
6. yazdığın makaleler özgün olsun
7. linklerini ve sosyal sinyallerini takip edip kötü linkleri disallow et

İşte kafadasın
Seo
Bilginize Sağlık Güzel Bir Yorum olmuş
osman
Resim Exif Seo Çalışması nasıl oluyor acaba?
Seo
Resimlere Seo Nasıl Yapılır?
Öncelikle ortalama bir resmin ebatları 1000×1000 ve daha üstü olursa ciddi bir dönüşüme hazır olabilirsiniz. Bu ebatlarda bir resmin boyutu ortalama ise 1 mb ve üstünde olmaktadır. Bunu da imagecompressor.com ile düşürebilirsiniz.

Peki, photoscape ile resimlerimizi nasıl özgünleştirebiliriz? Aslında en özgün resim kendi çekimimiz olan resimlerdir. Fakat bunu bazen sektörüne göre hazır resimler kullanmak zorunda kaldığımız için yapmamız pek mümkün olmayacaktır. Bu yüzden özgünlük oranını biraz da olsa iyileştirmek adına photoscape bize yardımcı olur.

Öncelikle programımız açıyoruz ve resimlerimizi seçiyoruz,
Ev kısmında bulunan parlaklık, arka ışığı gibi ayarlar ile resme biraz farklılık katıyoruz. Ancak kesinlikle görseli kötü bir hale sokmamaya özen gösteriniz. Direk filtre kısmından uygun bir filtre de seçebilirsiniz,
Sonrasında ise kırpma alanına giderek resmi bozmayacak şekilde sağdan soldan biraz kırpabilirsiniz. Odak noktayı çok dağıtmadan kesme işlemi yapmalıyız,
Son olarak nesne kısmına gelip, şeffaf olacak şekilde logomuzu seçip resmin en uygun bölgesine yerleştiriyoruz. Logoyu çok büyük yapmamaya özen gösteriniz.
Bu işlem bittikten sonra resminizi kaydederken size sıkıştırma işlemi de sunmaktadır ama biz pek tavsiye etmiyoruz. Çünkü bu program sıkıştırırken kaliteyi de düşürmektedir.